Бокс

Усик не заслужив: легенда боксу назвав бійця, який насправді має бути лідером рейтингу P4P замість українця

Дмитро Вєнков
Переглядів 3912
1 голос
Наоя Іноуе завдає удару. Фото: Getty Images
Американський ексчемпіон світу в чотирьох дивізіонах Рой Джонс назвав боксера, який, на його думку, має посідати перше місце у рейтингу P4P. Він виділив Наою Іноуе.

Колишній боксер Рой Джонс вважає, що рейтинг P4P (найкращий боксер незалежно від вагової категорії) має очолювати японець Наоя Іноуе, а не українець Олександр Усик.

«Іноуе – класний боксер, хоча він і виступає у Японії. Йому зараз не віддають належне, тому що ми нечасто його бачимо. Але він має бути першим номером P4P».

Експерт пояснив, чого не вистачає Іноуе для загального визнання.

«В Іноуе немає належної конкуренції, він не може отримати великий бій. В США його не дуже добре знають, адже у нас немає іменитих боксерів у його вазі. Іноуе – найкращий боксер незалежно від вагової категорії, але у нього не було опозиції, щоб це точно всім довести».

У такій ситуації Джонс віддав перевагу Теренсу Кроуфорду.

«Тому я повинен поставити на перше місце Кроуфорда», – сказав Рой Джонс у програмі YouTube-каналу «ALL THE SMOKE FIGHT».

  • Нагадаємо, що Усик (22-0, 14 КО) став лідером рейтингу P4P після травневої перемоги над Тайсоном Ф’юрі у бою за звання абсолюта у хевівейті. Раніше Усик також ставав абсолютом крузервейту;
  • Іноуе (27-0, 24 КО) є абсолютом у другій легшій вазі. Йому також вдалося завоювати звання абсолютного чемпіона світу у легшій вазі.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн