Бокс

Легендарний український боксер проведе «бій на сторіччя»: прогноз колишнього чемпіона світу на мегапоєдинок

Дмитро Вєнков
Переглядів 6400
7 голосів
Василь Ломаченко. Фото: Getty Images
Американський колишній чемпіон світу у першій важкій вазі за версією IBO (2011) та напівважкій вазі за версіями WBC (2003 та 2004) IBF (2003), WBA (2004) Антоніо Тарвер висловився про можливий бій між легковаговиками Василем Ломаченком та Джервонтою Девісом.

Ексбоксер Антоніо Тарвер дав прогноз на можливий поєдинок між українським володарем титулу IBF Василем Ломаченком (18-3, 12 КО) та американським чемпіоном WBA Джервонтою Девісом (30-0, 28 КО).

Він очікує від даного протистояння справжнього вогню.

«Це пекельне боїще! Я вірю, що це буде бій на століття. Коли ти подивишся на міць... Я думаю, Лома зі своєю роботою ніг – такого суперника буде складно прибивати будь-якому бійцю. Ми знаємо, що Лома недовго залишається біля канатів».

Експерт проаналізував, який хід може мати дане протистояння.

«Я думаю, ця битва відбуватиметься у центрі рингу. І коли ти дивишся на цей бій із цього погляду – Ломаченко проводить багато роботи у центрі рингу. Це може бути дуже важко. Має високі шанси проти будь-кого».

На думку Тарвера, саме перебоксувати Ломаченка дуже важко.

«Має реальні шанси на перемогу проти будь-кого, бо він дуже талановитий боєць. Але якщо Девіс буде у своїй грі – ми матимемо чудовий бій. Вірю, що міць – це завжди знак оклику. Якщо ти маєш цю міць, ти можеш завершити шоу в будь-який час. Навіть якщо ти відстаєш по очках».

Колишній боксер все ж перевагу віддає Девісу.

«Прямо зараз я не знаю, хто переможе у цьому бою. Я б схилився у бік молодшого, свіжішого Девіса. Але не допускайте недооцінки цього старого мудрого ветерана», – сказав Тарвер в інтерв’ю YouTube-каналу «Fighthype».

Бій між Ломаченком та Девісом має відбутися вже наприкінці 2024 року.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн