Бокс

Президент WBC зробив заяву, що стосується Усика: відомо, з ким зведуть українця, якщо він вдруге поб’є Ф’юрі

Дмитро Вєнков
Переглядів 4853
6 голосів
Олександр Усик. Фото: Instagram
Президент WBC Маурісіо Сулейман не виключає, що його організація дасть змогу Ентоні Джошуа побитися з переможцем пари Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.

Голова WBC Маурісіо Сулейман заявив, що британський суперважковаговик Ентоні Джошуа може зустрітися з переможцем реваншу українсько-британської дуелі Олександр Усик – Тайсон Ф’юрі.

Він пояснив, наскільки його організація високо цінує Джошуа.

«Джошуа – особливий і унікальний боєць, у якого протягом багатьох років були близькі зв'язки з WBC. Він був інтернаціональним чемпіоном WBC, кілька разів захистив цей титул. WBC був першою організацією, яка занесла його в рейтинг, поставила в топ 5-10».

Сулейман підкреслив, що британець для них стоїть особняком.

«Коли він бився з Чарльзом Мартіном за титул IBF, Ентоні був другим номером рейтингу WBC. Але доля привела його до іншої організації та іншого шляху. Однак ми завжди високо оцінювали, поважали та захоплювалися Джошуа».

Перешкоджати можливостям Джошуа WBC не збирається.

«Ми не промоутери, тому не можемо влаштовувати бої. Ми дуже поблажливі, гнучкі й вважаємо за краще не втручатися», – сказав Сулейман в інтерв’ю Sky Sports.

  • Нагадаємо, що 21 вересня Джошуа (28-3, 25 КО) битиметься проти свого земляка Даніеля Дюбуа (21-2, 20 КО) за титул IBF;
  • 21 грудня Усик (22-0, 14 КО) зійдеться у матчі-реванші із Ф’юрі (34-1-1, 24 КО). На кону стоятимуть пояси WBC, WBO та WBA.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн