Бокс

Не Тайсон, не Усик і не брати Клички: Льюїс назвав топ-3 найвеличніших надважковаговика в історії

Євген Чепур
Переглядів 8342
10 голосів
Джек Демпсі. Фото: Google
Легендарний британський боксер Леннокс Льюїс, який свого часу був абсолютним чемпіоном, назвав найвеличніших бійців королівського дивізіону за всю історію.

Леннокс Льюїс вважає, що за всю історію було багато зіркових та сильних боксерів у надважкій вазі, але все ж британець зумів назвати топ-3 найвеличніших боксери королівського дивізіону.

«Найвеличніші хевівейтери? Є так багато хлопців, які безумовно повинні називатися найвеличнішими бійцями разом зі мною. Я виберу Мухаммеда Алі, Джорджа Формана і Джека Демпсі», – сказав Льюїс у коментарі ютуб-каналу The Schmo.

  • Льюїс є колишнім чемпіон світу у суперважкій вазі за версіями WBC, IBF, та WBA. Британець переміг 15 бійців за титул чемпіона світу у суперважкій вазі.
  • У своєму останньому професійному поєдинку Леннокс переміг Віталія Кличка технічним нокаутом. Після цієї сутички британець прийняв рішення завершити кар’єру.
  • Якщо Алі та Форман відомі більшості вболівальників, то ім’я Джека Демпсі може здивувати, адже цей боєць народився ще у XIX столітті.
  • Американець виграв 53 боїв, у шістьох сутичках поступився, а ще вісім поєдинків завершилися внічию.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн