Бокс

Джошуа вибрав однозначного фаворита реваншу Усик – Ф’юрі: промоутер Тайсона не витримав і відреагував

Дмитро Вєнков
Переглядів 4820
7 голосів
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Getty Images
Френк Воррен, який є промоутером Тайсона Ф’юрі, відреагував на слова британського суперважковаговика Ентоні Джошуа (28-3, 28 КО), який заявив, що його клієнт не зможе перемогти Олександра Усика у матчі-реванші.

Промоутер британця Тайсона Ф’юрі (34-1-1, 24 КО) – Френк Воррен – прокоментував заяву Ентоні Джошуа про те, що його підопічний не переможе українця Олександра Усика (22-0, 14 КО) у матчі-реванші.

Воррен нагадав, що Джошуа сам з двох спроб не зумів здолати Усика.

«Ми подивимося. Послухайте, ми побачимо, чи зможе Тайсон зробити те, що не вийшло в Джошуа, оскільки у двох випадках не було жодних шансів, що він переможе Усика».

Промоутер закликав дочекатися заповітної дати – 21 грудня.

«Ми побачимо, чи доведе Тайсон 21 грудня, що Джошуа помиляється. Одне можна сказати точно: Джошуа не переміг Усика», - сказав Воррен в інтерв'ю YouTube-каналу Seconds Out.

  • Нагадаємо, що 18 травня Усик здолав Ф’юрі за очками роздільним рішенням суддів та став абсолютом у хевівейті, об’єднавши титули WBC, WBA, WBO та IBF;
  • Матч-реванш пройде вже без поясу IBF, від якого українець відмовився;
  • Усик двічі бився проти Джошуа: у вересні 2021 року та серпні 2022-го. Обидва матчі за пояси WBA, WBO та IBF українець виграв за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн