Бокс

«Він занадто несерйозно поставився до бою»: колишній чемпіон світу розповів, чи є шанси у Ф'юрі проти Усика

Дмитро Чорнобай
Переглядів 859
0 голосів
Олександр Усик та Тайсон Ф’юрі. Фото: Google
Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон поділився думками щодо бою-реваншу між абсолютним чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) 18 травня переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) у поєдинку за титул абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі. Долю двобою вирішило роздільне рішення суддів.

Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.

Колишній чемпіон світу Джонні Нельсон розповів, хто виграє у другому поєдинку боксерів:

«Знаєте, ти багато чого говориш у спорті. Журналісти повинні це розуміти, оскільки це те, що потрібно їм для клікбейту. Що стосується Ф'юрі, то він буде говорити те, що говорить. Але в бою з Усиком був етап, коли Ф'юрі доносив удари, потряс його і створив Усику проблеми.

Якщо все так, як і каже Ф'юрі, якщо він занадто несерйозно поставився до бою, зробив помилку, думаючи, що цей поєдинок буде легким, то він винесе урок дорогою ціною. Якщо це правда, то ми чекатимемо на Тайсона, якого бачили в період з четвертого по восьмий раунд», – сказав Нельсон в коментарі для Fightnews.

  • Зазначимо, що Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець також повторив успіх Евандера Холіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн