Бокс

«Не було нікого, хто робить це краще, ніж Ломаченко»: в США пояснили, в чому унікальність українського боксера

Дмитро Вєнков
Переглядів 386
1 голос
Василь Ломаченко та Джервонта Девіс. Колаж: Sport-express.ua
Відомий оглядач і тренер з боксу із США Тедді Атлас висловився про можливий бій між володарем титулу IBF у легкій ваговій категорії Василем Ломаченком (18-3, 12 КО) та чемпіоном WBA Джервонтою Девісом (30-0, 28 КО).

Оглядач Тедді Атлас дав прогноз на можливий поєдинок між українцем Василем Ломаченком та Джервонтою Девісом. На його думку, форма Девіса зараз є набагато кращою за Ломаченка.

«Звичайно, є різниця у віці, Девісу – 29, Ломаченку – 36. Девіс зараз на піку, а пік Ломаченко був п’ять років тому. Але вдіяти ми тут нічого не можемо. Ти не можеш навернути час назад».

Атлас назвав найсильніші якості українця.

«Цей бій у списку моїх бажань, бо це стиль Ломаченка, його здатність пресингувати й водночас змушувати тебе мазати, шукати можливості забрати твоє серце, робити так, як ці хлопці у кунг-фу, які пробивають грудну клітину та виривають звідти серце. Не було нікого, хто робить це краще за Ломаченка».

Девіс, на його думку, також є дуже сильним бійцем.

«Девіс чудовий своєю міццю, а також усім іншим: технікою, здатністю змушувати опонента мазати, здатністю пресингувати, контратакувати, своїм IQ, усіма речами, які Ломаченко бере на передову – у нього вони теж є. Рентген, бачення всіх відкритих місць, знання, який удар викинути».

Атлас зізнався, що хотів би побачити цей матч, коли Ломаченко було 31, а не 36.

«Усі скажуть, що чекають на навички, швидкість рук, удари по корпусу, здатність змушувати опонента мазати, здатність контратакувати – так, ми все це чекатимемо, але я хочу побачити – хто зламає чию волю», – сказав він у подкасті YouTube-каналу «THE FIGHT with Teddy Atlas».

Матч між Ломаченком та Девісом може пройти у кінці 2024 року.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн