Бокс

«Дострокова перемога до 10-го раунду»: член Зали слави боксу зробив прогноз на реванш Усика та Ф'юрі

Дмитро Чорнобай
Переглядів 2392
5 голосів
Тайсон Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Член Зали слави боксу та колишній тренер Баррі Макґіґан поділився думками щодо бою-реваншу між абсолютним чемпіоном у надважкій вазі Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі.

Олександр Усик (22-0, 14 КО) переміг Тайсона Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) роздільним рішенням суддів та став абсолютним чемпіоном світу в надважкому дивізіоні.

Член Зали слави боксу та колишній тренер Баррі Макґіґан поділився думками про бій-реванш між боксерами:

«Я б хотів, щоб люди просто залишили Тайсона в спокої. Йому потрібно трохи відпочити. Він ніколи не був моїм другом, але він був чудовим бійцем. Я думаю, що Усик був занадто хороший для нього, він був близький до нокауту.

Не думаю, що наступного разу він зробить щось краще проти Усика. Думаю, Олександр здобуде дострокову перемогу, він дістане його до 10-го раунду», – сказав Макґіґан в коментарі для Pro Boxing Fans.

  • Олександр Усик став першим з 1999-го року боксером після Леннокса Льюїса, який отримав звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі.
  • Українець став другим боксером в історії після Евандера Голіфілда, який був абсолютним чемпіоном світу у крузервейті та хевівейті.
  • Бій-реванш між Олександром Усиком та Тайсоном Ф'юрі відбудеться 21 грудня 2024 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн