Бокс

«Дюбуа був наче у логові левів»: Воррен звинуватив українців у поразці британця в бою проти Усика

Євген Чепур
Переглядів 164
0 голосів
Даніель Дюбуа та Олександр Усик. Фото: Google
Британський промоутер Френк Воррен прокоментував поразку свого клієнта Даніеля Дюбуа (19-2, 18 КО) у поєдинку з володарем титулів WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

Френк Воррен не сумнівається, що Даніель Дюбуа після фіаско у бою з Олександром Усиком зробить правильні висновки та повернеться ще сильнішим.

«Усі нокдауни різні. Він дійсно втратив імпульс. Це дійсно забрало в нього багато сил. Але зараз йому 25 років. Даніель у такому ж становищі, як і Джошуа, - на його боці молодість. 

Дюбуа має винести уроки з першого бою. Це життя. Наступного разу він має влізти в окопи і зробити це».

Також промоутер пояснив фіаско свого клієнта надто сильною підтримкою Усика зі сторони українців, які були на арені у Вроцлаві.

«Я розумію, чому він втратив темп, але для мене це розчарування. Хлопець бився перед 46 тисячами українських уболівальників, весь стадіон був на його боці (Усика - прим.), він був наче в лігві левів. 

У нього виникли проблеми, але якби він продовжив, то міг би зупинити свого суперника», — наводить слова Воррена Vringe.

  • Усик вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO у поєдинку з Даніелем Дюбуа та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу.
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона світу. Можливою датою зустрічі британця та українця називають 27 січня 2024 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн