Бокс

«Відправить його на галактику»: скандальний Редкач назвав переможця бою Усика та Ф'юрі

Євген Чепур
Переглядів 773
0 голосів
Тайсона Ф’юрі та Олександр Усик. Фото: Google
Український боксер Іван Редкач (24-6-1, 18 КО) поділився очікуваннями від потенційного поєдинку між володарем титулів за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександром Усиком (21-0, 14 КО) і володарем поясу WBC Тайсоном Ф'юрі (33-0-1, 24 KO).

Іван Редкач, який українським шанувальникам боксу більше відомий не своїми успіхами у ринзі, а скандальною та епатажною поведінкою, зокрема захистом Василя Ломаченка, який не критикує росію за розв’язання війни, запевнив, Тайсон Ф'юрі знищить у ринзі Олександра Усика.

«Усик каже, що хоче бій із Тайсоном Ф'юрі. Якщо цей поєдинок відбудеться, то Тайсон відправить його на Місяць або на галактику, і на цьому його кар'єра закінчиться. 

Він уже готує собі платформу в політику, тому це все очікувано. Як би сумно це не звучало, але все до цього йде. Тайсон його відправить, і він піде в політику», — сказав Редкач у інтерв’ю Роману Каденіну. 

  • Свій останній поєдинок Редкач провів 11 липня цього року та переміг Елвіна Переса з рекордом 28-25-4.
  • Усик вдруге захистив чемпіонські титули за версіями WBO, WBA, IBF та IBO у поєдинку з Даніелем Дюбуа та здобув 21-шу перемогу на професійному рингу. 
  • Команди українця та чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі продовжують переговори щодо бою за звання абсолютного чемпіона світу. Можливою датою зустрічі британця та українця називають 27 січня 2024 року.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн