Бокс

«Готовий вийти в клітку PFL»: блогер спокушає Ф’юрі на бій солідною сумою гонорару

Євген Чепур
Переглядів 205
1 голос
Джейк Пол і Томмі Ф’юрі. Фото: Google
Відомий американський блогер та боксер Джейк Пол(8-1, 5 КО) має бажання поквитатися зі своїм кривдником на рингу Томмі Ф'юрі (10-0, 4 КО) та викликає його на бій.

У лютому 2023 року відомий блогер Джейк Пол зазнав дебютної поразки на професійному рингу. Американець поступився за очками представнику знаменитого британського сімейства Томмі Ф'юрі за очками.

Інфлюенсер прагне взяти реванш та намагається спокусити британця солідною винагородою. Пол має щедру пропозицію одразу на два бої, за умовами якої в разі перемоги Джейка в реванші вони після цього битимуться за правилами ММА.

Також американець вже розпочав психологічний тиск на Ф'юрі.

«Усі ми знаємо, що кожен намагається себе переоцінити, якщо насправді не хоче битися і прикривається цим. У мене інша місія - стати чемпіоном світу. Усі двері Томмі ведуть до мене. 

Я можу робити все, що я хочу. Думаєш, зможеш запропонувати більше? Круто, вивалюй на стіл. О, ти не можеш? Тобі нема чого запропонувати? Тоді, будь ласка, просто заткнися», – наводить слова блогера ESPN.

При цьому бізнес-партнер Джейка Накіса Бідарян розкрив подробиці пропозиції Пола.

«Він готовий битися з ним у боксі, і якщо Джейк переможе, він готовий вийти з Томмі в клітку PFL. При такому розкладі гарантований гонорар (Ф'юрі) складе 20 мільйонів доларів».

Нагадаємо, що наступний поєдинок Пола запланований на 2 березня в Пуерто-Ріко. Його суперником стане Раян Бурленд.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн