Бокс

Мегабій суперників Усика: надважковаговик, що програв Джошуа і Ф’юрі, назвав фаворита їхньої можливої дуелі

Дмитро Вєнков
Переглядів 217
2 голоси
Ентоні Джошуа та Тайсона Ф’юрі. Колаж: Х
Боксер Отто Валлін (26-2, 14 КО) поділився очікуваннями від можливого бою між британськими суперважковаговиками Тайсоном Ф’юрі та Ентоні Джошуа.

Отто Валлін поділився думками про можливий майбутній бій Тайсона Ф’юрі (34-0-1, 24 КО) проти Ентоні Джошуа (27-3, 24 КО).

Боксер заявив, що раніше робив ставку на чинного чемпіона WBС, однак після поразки від Джошуа змінив власну думку.

«Я завжди відчував, що Ф'юрі легко переможе. Але тепер після зустрічі з Джошуа знаю, що він сильний, потужний і швидкий. Він справді добрий боєць».

Тепер він вважає, що Ф’юрі, якщо й матиме перевагу, то мінімальну.

«Думаю, вийде класний бій, і Ф'юрі доведеться з Джошуа важче, ніж я думав, перш ніж вийшов у ринг з Ентоні. Але мені все одно важко ставити проти Ф'юрі», – сказав Валлін в інтерв’ю YouTube-каналу iFL TV.

  • Зазначимо, що Ф’юрі 18 травня битиметься проти чемпіона WBA, WBO та IBF Олександра Усика (21-0, 14 КО) за звання абсолюта у хевівейті;
  • Валлін зустрічався із Ф’юрі у вересні 2019 року та поступився за очками одноголосним рішенням суддів. Джошуа він протистояв у грудні 2023-го та відмовився продовжувати матч після п’ятого раунду;
  • Усик протистояв Джошуа у вересні 2021 року та у серпні 2022-го. Він двічі здолав суперника за очками одноголосним та роздільним рішенням суддів відповідно.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн