Біатлон

Проблема у збірній України: одна з біатлоністок не вийде на третій етап Кубка IBU

Ілля Деулін
Переглядів 1133
0 голосів
Дар'я Блашко. Фото: Getty Images
До кінця року жіночій збірній України з біатлону доведеться обходитися без Дар'ї Блашко. Спортсменка не вийде на етап Кубка IBU у норвезькому Шушені.

Жіноча збірна України з біатлону зазнала втрати. Дар'я Блашко через хворобу не зможе взяти участь у етапі Кубка IBU у норвезькому Шушені, який розпочався 13 грудня спринтом.

27-річна біатлоністка відчула проблеми ще перед стартом сезону, але вона змогла провести дві гонки в рамках першого етапу Кубка світу в шведському Естерсунді.

Після цього її перевели до команди Кубка IBU, де Блашко на другому етапі у шведському Ідре стартувала у першому спринті, а ось на другий вона вже не вийшла. За словами біатлоністки, у Ідре в неї розпочався кашель.

Втім, Дар'я планує повернутися до біатлону вже дуже швидко. Як сказала біатлоністка у розмові з Суспільне Спорт, вона розраховує взяти участь у чемпіонаті України, який триватиме з 20 по 24 грудня в Сянках на Львівщині.

  • У цьому біатлонному сезоні Блашко провела три гонки: дві – спринт (78-е місце Естерсунда та 56-е Ідре), а також одну естафету в рамках Кубка світу, де на своєму етапі фінішувала останньою.
  • Жіночу збірну України на етапі Кубка IBU в Шушені представлятимуть лише чотири біатлоністки – Любов Кип'яченкова, Юлія Городна, Ксенія Приходько та Олена Білосюк.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн