Баскетбол

Прометей переміг Вентспілс у напруженому матчі: яке місце посідає українська команда у турнірній таблиці ЛЕБЛ

Віктор Глухенький
Переглядів 389
0 голосів
Фото: БК Прометей
Український представник у латвійсько-естонській лізі Прометей зі Слобожанського на мажорній ноті завершив 2023 рік. Підопічні Ронена Гінзбурга на характері подужали Вентспілс (96:94).

Легкої прогулянки не вийшло, але важливу перемогу здобули. Мова про чергову вікторію Прометея у латвійсько-естонській лізі.

Вентспілс, який також йде в лідерах чемпіонату, дав підопічним Ронена Гінзбурга дуже серйозний бій: саме господарі паркету виграли першу чверть і не аби як попсували нерви тренеру «титанів» в останній десятихвилинці, наблизившись у рахунку на відстань одного очка.

Однак, американський дует Прометея Грей-Одіасе та партнери все ж зібрали волю і кулак та вирвали перемогу.

Саме Роб Грей у підсумку і став найрезультативнішим гравцем Прометея у цьому поєдинку: 22 очки, три підбирання та три передачі. 

Вентспілс – Прометей 94:96 (32:21, 18:31, 16:23, 28:21)

  • Новий рік Прометей зустрічатиме на другому щаблі у турнірній таблиці латвійсько-естонської ліги. «Титани» мають 13 перемог в 14 матчах. Саме український клуб потенційний лідер ЛЕБЛ, бо Калев/Крамо, який нині окупував перший рядок зіграв на дві гри більше.
  • В наступному турі в рамках розіграшу чемпіонату ЛЕБЛ Прометей на умовно домашньому паркеті у Ризі прийматиме Латвійський університет. Поєдинок заплановано на 2 січня. Початок гри о 19:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн