Баскетбол

БК Рівне здолав Кривбас: новачок Суперліги досі залишається без перемог

Ілля Деулін
Переглядів 214
0 голосів
БК Рівне. Фото: ФБУ
Кривбас зазнав восьмої поразки в поточній кампанії Суперліги та лишається єдиною командою, яка не знала смаку перемог. Цього разу підопічні Сергія Корабльова програли БК Рівне.

11 листопада відбувся матч баскетбольної Суперліги між БК Кривбас та БК Рівне.

Перші два бали в грі були за підопічними Сергія Корабльова, але умовні гості ще на початку взяли ініціативу до власних рук та стали нарощувати перевагу над суперником. Так і вийшло, що на велику перерву команди пішли за результату 42:33 на користь БК Рівне.

Найбільш конкуретними у матчі були друга та третя чверті, коли Кривбас програв супернику два очки, але для перемоги треба було гарно себе показати у заключній десятихвилинці. Втім, у четвертій чверті БК Рівне взяв гру під власний контроль та здобув перемогу.

Баскетбол. Україна. Суперліга

Кривбас – Рівне – 62:78 (17:24, 16:18, 15:17, 14:19)

  • Найбільш результативним у складі Кривбаса став Дмитро Мартинов – 22 очки, три передачі, шість підбирань за 31:17 хвилин на паркеті.
  • Серед гравців БК Рівне найкраще себе показав Дмитро Тимощук – 15 очок, сім передач, два підбирання за 22:00 хвилин на паркеті.
  • Кривбас залишається у підвалі турнірної таблиці, не маючи у своєму активі ні однієї перемоги.
  • Команда Корабльова в наступному матчі 19 листопада зіграє проти Дніпра, а рівняни 17 листопада проведуть гру проти Політехніки-Галичина.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн