Баскетбол

БК Запоріжжя переміг Черкаські Мавпи: команда Плеханова перервала двоматчеву програшну серію

Ілля Деулін
Переглядів 440
0 голосів
Віталій Биков. Фото: БК Запоріжжя
Попри інтригу в перших трьох чвертях, БК Запоріжжя таки дотис Черкаські Мавпи у заключній десятихвилинці та здобув першу за три матчі перемогу.

Другий ігровий день луцького баблу у третьому тижні баскетбольної Суперліги розпочався матчем між поточними четвертою та п'ятою командами чемпіонату – Черкаськими Мавпами та БК Запоріжжя відповідно.

Така близькість команд у турнірній таблиці обіцяла мати неабияку інтригу в очному поєдинку, що, власне, і подарували колективи. Першу десятихвилинку з перевагою в шість очок взяли запоріжці, а черкащани у другій чверті скоротили дану відстань до одного балу.

Після великої перерви умовні гості почали нарощувати перевагу, які у третій десятихвилинці змогли повернути собі п'ятиочкове переважання над суперником. У заключній чверті ця перевага конвертувалася вже в 12 очок, яка і забезпечила БК Запоріжжя перемогу над «мавпами».

Баскетбол. Суперліга. 

Черкаські Мавпи – БК Запоріжжя – 68:80 (18:24, 23:18, 14:18, 13:20)

  • Найкращим гравцем матчу став форвард БК Запоріжжя Роман Морозов: 20 очок та чотири підбирання за 27:11 хвилин на паркеті.
  • Колектив Валерія Плеханова перемогою перервав двоматчеву програшну серію, яка складалася з поєдинків з БК Рівне (57:80) та Київ-Баскетом (60:63), а також обійшов Черкаські Мавпи у турнірній таблиці.
  • Наступні матчі команд відбудуться 2 листопада: Черкаські Мавпи зіграють зі столичним Будівельником, а Запоріжжю протистоятимуть господарі баблу зі Старого Луцька.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн