Баскетбол

Герун оформив дабл-дабл та здобув першу перемогу у Японії: як зіграли українські баскетболісти за кордоном

Віктор Глухенький
Переглядів 401
0 голосів
Володимир Герун. Фото: ФБУ
Українські баскетболісти-легіонери досить плідно провели вікенд. Володимир Герун допоміг Сендаю здобути першу перемогу в сезоні у чемпіонаті Японії.

Центровий національної збірної України Володимир Герун відмінно провів матч у чемпіонаті Японії. 

Не в останню чергу саме завдяки вдалим діям нашого співвітчизника Сендай здобув першу перемогу в сезоні, обігравши на виїзді Чібу (83:73).

Герун за 25 хвилин проведених на паркеті оформив дабл-дабл з 11 очок та 16 підбирань. Також українець зробив одне перехоплення.

У другій грі, яку Сендай програв (90:99), Герун провів на майданчику 22 хвилини і набрав лише п’ять очок, зібрав дев’ять підбирань, зробив дві передачі та одне перехоплення.

В латвійсько-естонській лізі, де вдало виступає Прометей, на вихідних здобула перемогу і Рапла, кольори якої захищає Володимир Шевченко

Команда українця розібралася з Війсмою (80:67). Шевченко відіграв 20 хвилин, набрав сім очок, зробив три підбирання, віддав чотири передачі та здійснив одне перехоплення.

В складі Війсми Артем Ковальов відіграв 26 хвилин, набрав 15 очок, зібрав вісім підбирань, віддав дві передачі та поставив один блок-шот.

Ще в одному поєдинку ЛЕБЛ Кейла поступилась Тал/Теху (81:86). В складі Кейли 25 хвилин провів на майданчику Андрій Мироненко, який ха відведений йому час набрав чотири очка та поставив один блок-шот.

  • Після чотирьох поєдинків Прометей посідає другу сходинку в турнірній таблиці Латвійсько-Естонської баскетбольній ліги.
  • Першим йде БК Калев/Крамо. В естонців на гру більше.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн