Баскетбол

Прометей переміг на старті меморiалу Адама Войцика: переможеним залишився чемпіон Польщі

Ілля Деулін
Переглядів 271
0 голосів
БК Прометей. Фото: БК Прометей
В першому матчі меморіалу Адама Войцика Прометей переміг чемпіона Польщі – Кінг Щецин. Українська команда виявилася сильнішою в половині чвертей.

12 вересня Прометей провів перший матч меморіалу Адама Войцика. В грі, яку прийняв польський Вроцлав, команді Ронена Гінзбурга протистояв чемпіон Польщі – Кінг Щецин.

Як зазначила пресслужба Прометея, команді в цьому матчі не змогли допомогти Іссуф Санон та Арнольдас Кульбока, які пропустили гру через ушкодження. Натомість замість них зіграли Олександр Липовий та Андрій Войналович.

Першу чверть з перевагою у шість очок виграла українська команда. Далі з тими ж шістьома очками реванш взяли поляки і на перерву колективи пішли за нічийного рахунку 32:32.

У третій чверті чемпіон Польщі відірвався від червоно-білих на п’ять очок (43:38). У відповідь Прометей досить швидко змінив хід поєдинку, шанси виграти який перед останньою чвертю у суперників були рівними – 50:50.

Останній десятихвилинний відрізок, як і дебютний, вийшов малорезультативним. Прометею було дуже корисно спробувати виграти другий матч поспіль у самiй кiнцiвцi за дуже конкурентної боротьби і їм це вдалося. У підсумку – 71:66 на користь Прометея.

Баскетбол. Меморіал Адама Войцика. 

Кiнг Щецин (Польща) - БК Прометей - 66:71 (13:19, 19:13, 18:18, 16:21)

  • Наступний матч Прометея відбудеться 13 вересня проти Шльонска.
  • Раніше виник скандал з Саноном та Липовим, які не прибули до збірної України на матчі олімпійської прекваліфікації нібито через ушкодження. 
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн