Футбол

«Величезні гроші»: Довбик відмовився від фантастичної пропозиції із Саудівської Аравії перед Євро-2024

Віктор Глухенький
Переглядів 980
1 голос
Артем Довбик. Фото: Google
Журналіст-блогер та телеведучий Ігор Циганик розповів, що нападник національної збірної України та іспанської Жирони Артем Довбик мав пропозицію від клубу з Саудівської Аравії.

Ігор Циганик розказав, що, виявляється, в Артема Довбика перед початком Євро-2024 була пропозиція від одного із клубів із Саудівської Аравії.

«Дуже грошова пропозиція, фантастично грошова. Там величезні гроші, фантастичні гроші у кілька разів більше, ніж пропонували європейські клуби».

Також Циганик поділився і власними інсайдами щодо того, хто нині найбільш активно полює на Довбика.

«Вест Хем не втратив бажання придбати Довбика. Цей варіант я розглядаю другим. Рома –  перший, основний варіант. Дуже велика ймовірність того, що цей трансфер відбудеться. Думаю, відсотків 75. А другий варіант для мене Вест Хем», – сказав Циганик в ефірі FootballHub на YouTube.

  • Артем Довбик зіграв за Жирону у минулому сезоні 39 поєдинків: 24 голи, десять результативних передач. Саме український бомбардир став найкращим бомбардиром Ла Ліги.
  • Нападник брав участь у всіх трьох поєдинках національної збірної України на Євро-2024: без результативних дій.
  • Transfermarkt українського нападника у 35 мільйонів євро.
  • Контракт українця з Жироною чинний до 30 червня 2028-го року.
  • Першим матчем у сезоні 2024/25 років для команди Мічела Санчеса стане виїздна гра проти Бетіса. Поєдинок заплановано на 15 серпня. Початок гри у Севільї о 22:30 за київським часом.
Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн