Футбол

Розкрито справжню причину поразки Динамо від Лаціо: колишній головний тренер киян відреагував на розгром 0:3

Дмитро Вєнков
Переглядів 1954
0 голосів
Олександр Хацкевич. Фото: ФК Динамо (Київ)
Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич відреагував на домашню поразку біло-синіх від Лаціо (0:3) в рамках першого туру загального етапу Ліги Європи.

Колишній головний тренер Динамо Олександр Хацкевич в інтерв’ю сайту «Український футбол» проаналізував фіаско команди Олександра Шовковського у грі із Лаціо (0:3) на старті нового сезону Ліги Європи.

«Результат негативний, враження ідентичні. Це перша гра, але хлопці повинні зрозуміти, що в Лізі Європи потрібно перемикатися з другої та третьої швидкості на п’яту-шосту».

Експерт наголосив, що далеко не усе, що проходить у Динамо в УПЛ, проходитиме у єврокубках.

«На такому рівні вже не проходить те, що проходило б у чемпіонаті України. Потрібно приймати рішення швидше, виконувати все якісніше та діяти організовано».

Хацкевич пояснив, чого не вистачало Динамо.

«У першому таймі Динамо володіло м’ячем. Однак ми їм пасік, вони нам голик. Контроль м’яча – це чудово, але треба бути агресивнішими, продумувати дії на крок вперед».

Фахівець звернув увагу на переваги Лаціо.

«І було помітно, що футболісти Лаціо швидше у кожному з епізодів, потужніші у єдиноборствах. На жаль, наші гравці у цьому компоненті їм і поступилися», – сказав Хацкевич.

У наступному турі ЛЄ вже 3 жовтня Динамо в гостях зіграє проти Гоффенгайму.

Найкращі букмекери
GGbet
Вітальний бонус
150000 грн